Voordelen

Ingebouwde best practises

The Markers biedt een uitgebreid palet aan activiteiten en bijbehorende feedbackmodellen zodat je direct aan de slag kan gaan met het geven van meer effectieve feedback aan studenten.

Voordelen
Rubric builder

Flexibele feedback rubric builder

Maak in een paar kliks jouw ideale feedback rubric (single point, generic of analytical). Gebruik onze templates of creëer er zelf één, onze rubric builder is flexibel én eenvoudig in gebruik.

Activatie van studenten om aan de slag te gaan

'Feedback zonder actie van de student is geen feedback'. De studentenomgeving van The Markers biedt een actiegericht feedbackportfolio waardoor studenten direct aan de slag kunnen gaan met de feedback. Als docent bepaal je wat de student met de feedback kan doen. Denk aan activiteiten als reflectie op de feedback, het maken van een actieplan om de feedback te verwerken of het opnieuw inleveren van een verbeterde opdracht.

Studenten activatie

Eenvoud

We zijn ons ervan bewust dat je als docent veel diverse taken hebt en soms tijd te kort komt. We zorgen er daarom voor dat het platform simpel te gebruiken is. Geen extra toeters en bellen of complexe processen maar doelgerichte features die jou helpen om je doelen te behalen.

  1. Maak een lesperiode
  2. Kies activiteiten set(s)
  3. Feedback moment
  4. Acteren op feedback

Benieuwd hoe het platform van The Markers werkt?