Hoe het werkt

Het platform van The Markers bestaat uit een verzameling van feedback activiteiten die een docent flexibel kan inzetten tijdens een lesperiode. Deze activiteiten helpen bij het effectief inzetten van feedback tijdens het lesprogramma.

1.

Docent kiest feedback activiteit(en)

Creëer snel en eenvoudig een feedback activiteit zoals zelf-, peer- of docent feedback of een combinatie van activiteiten om jouw lesprogramma meer feedback gedreven te maken.

plan
2.

Opdracht aanmaken en inleveren

Maak een opdracht aan en deel deze met jouw studenten. De studenten uploaden gemakkelijk hun gemaakte opdracht via het platform.

evalueer
3.

Feedback geven

Gebruik één van onze feedback rubric templates of creëer zelf een feedback rubric. Zodra de opdrachten zijn ingeleverd kan er feedback gegeven worden. Bij expert feedback geef je deze feedback zelf, bij peer- en expert feedback krijgen de studenten een seintje zodra zij feedback kunnen geven.

analyseer
4.

Student gaat aan de slag met de feedback

Zodra de feedbackgever klaar is met feedback geven gaat de feedback naar de student toe. Afhankelijk van de activiteit die de docent heeft gepland (bijvoorbeeld ‘reflecteren’ of ‘opdracht verbeteren en opnieuw inleveren’ kan de student aan de slag gaan met de feedback.

acteer
5.

Docent krijgt inzicht

Krijg eenvoudig inzicht in het beheersingsniveau van je klas. Ga samen met je studenten aan de slag met de slecht scorende onderdelen.

monitor