Hi! Wil jij ons feedbackplatform gratis testen?

Wij bouwen een platform waarmee je op een eenvoudige manier een feedbackproces kan ontwerpen en uitvoeren met je leerlingen/studenten. Begin 2022 kun je er mee aan de slag!

Dit platform helpt om snel een gestructureerd feedbackproces te ontwerpen. Eenvoudig in gebruik voor docent en leerling. Een aanrader!
– René Kneyber, Toetsrevolutie, 3 november 2021
Dit platform is precies wat ik zocht!
Inloggen via school account, alle feedbackactiviteiten in één tool en door cloud integratie lost het ook nog eens het inleverprobleem op.
– Flemming van de Graaf, docent maatschappijleer, 9 november 2021

Bekijk hoe het werkt

Alle feedbackactiviteiten in één tool

Check

Voorkennis testen

Stel jouw leerlingen vragen om te achterhalen wat ze al wel/niet weten.

Check

Kwaliteitsbesef bijbrengen

Bepaal succescriteria met jouw leerlingen aan de hand van voorbeelden en dialoog.

Check

Feedback aan de klas

Ga vluchtig door de opdrachten. Geef feedback over veelvoorkomende fouten en laat leerlingen hierop reflecteren.

Check

Feedback aan elkaar

Laat leerlingen elkaar feedback geven en ontvangen aan de hand van criteria.

Check

Feedback aan jezelf

Laat leerlingen zichzelf feedback geven aan de hand van criteria of voorbeelden.

Check

Feedback van de docent

Geef de leerlingen feedback en laat ze hierop reflecteren.

Voordelen

Snel

Gebruik kant en klare feedback templates voor elk leerdoel (product of vaardigheid). Alle templates zijn gemakkelijk aan te passen door activiteiten te verwijderen of toe te voegen.

Effectief

Leerlingen doen actief mee aan de verschillende activiteiten. Zij geven en ontvangen feedback, reflecteren op de feedback en verwerken de feedback in vervolgopdrachten. Dit zorgt ervoor dat feedback werkt.

Deelbaar

Hergebruik of deel je zelfgemaakte of aangepaste feedbackprocessen met jouw collega's binnen of buiten jouw school.

Veelgestelde vragen

Een feedbackproces organiseer je rondom een gesteld doel. Dit gaat over een eindproduct of vaardigheid die je jouw leerlingen wilt aanleren. Bijvoorbeeld een betoog schrijven of een lijndiagram maken. Om te bepalen waarvoor jij een feedbackproces gaat inzetten, stel je jezelf vooraf deze vraag: Wat moeten mijn leerlingen aan het einde van het feedbackproces zelfstandig kunnen uitvoeren?

Voorbeeld van een feedbackproces:

Wij zoeken docenten die hun leerlingen op een effectieve manier willen voorzien van meer feedback. Als je je hebt aangemeld ontvang je begin 2022 een uitnodiging om een gratis account aan te maken en kun je meteen aan de slag met onze feedbackactiviteiten. Jij helpt ons door tijdens het testen feedback en verbeterpunten door te geven.

Nee. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst mag je het platform de rest van het schooljaar 2021-2022 gratis gebruiken. Voor de zomer nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor schooljaar 2022-20223 te bespreken. Maar, je zit nergens aan vast!

Ons platform is geschikt voor alle docenten in het VO, MBO en Hoger onderwijs.

Je leerlingen kunnen in de meeste gevallen inloggen met hun schoolaccount (via Entree Federatie). Gebruikt je school geen Entree, dan kunnen leerlingen eenvoudig een The Markers account aanmaken zodra jij de eerste feedbackactiviteit met ze uitvoert.

The Markers is een Nederlands bedrijf. Wij houden ons aan de geldende wet- en regelgeving van Nederland en de Europese Unie, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarnaast zijn wij medestander van het Privacy Convenant. Wanneer wij persoonsgegevens ontvangen, zorgen wij ervoor deze zo zorgvuldig mogelijk te verwerken en te beschermen. Lees hier meer over in onze privacy verklaringen: privacy verklaring en privacy verklaring student.

Nog vragen?